Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008


22/02/2008 Διασταύρωση Γριβα Διγενή στο Μετόχι Κύκκου. Κάποιος πέρασε με λίγο κόκκινο. Το Ford κτυπήθηκε στον πίσω αριστερά τροχό.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008


10/02/2008 απογευματάκι στη Στασίνου απέναντι από το ZOO. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη των ραλίστων, να τρακάρουν μόνοι τους και να μην έχουν άλλο οδηγό να ρίξουν το φταίξιμο.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008


27/01/2008

Κάπου στη Μακεδονίτισσα. Αυτά τα αυτοκίνητα εμποδίζουν τη συμπαθή ομάδα των μοτοσυκλετιστών να εκφραστούν κάνωντας λίγες σουζες. Αίσχος!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008


07/02/2008 Ένα δέντρο φταίει για το κτύπημα αυτό στη Στασίνου. Άλλη φορά να μην φυτεύουν δεντρα πάνω στα πεζοδρόμια, γιατί πάνε οι ραλλίστες και κτυπάνε πάνω τους.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008


03-01-2008 Γρίβα Διγενή. Η Lotus παίρνει τον τελευταιο ασπασμό σε ένα τοιχαράκι.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Βιαστικά χωρίς κράνος στο θάνατο





23/01/2007 Θάνατος 57χρονου στη Λ. Καλαμών


Βιαστικά χωρίς κράνος στο θάνατο
Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, το χτισμένο διαχωριστικό είναι αρκετά χαμηλό, ενώ έχει περιοριστεί και σε πλάτος λόγω της κατασκευής λωρίδας για τα ασθενοφόρα. Η βιασύνη και η απροσεξία στάθηκαν μοιραία για τον 57χρονο Γεώργιο Ιωάννου Βρόντη, άνεργο από την Λάρνακα, ο οποίος συνάντησε χθες τον θάνατο σε σύγκρουση με αυτοκίνητο Τουρκοκύπριου στη Λ. Καλαμών στη Λευκωσία. Ο Βρόντης δεν φορούσε κράνος ασφαλείας, ενώ πριν την σύγκρουση είχε διέλθει κάθετα από τις δύο λωρίδες της Λ. Καλαμών. Όταν εισήλθε στο ρεύμα προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών ανέκοψε την πορεία αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 38χρονος Ορχούν Μεβλίτ . Ο Βρόντης χτύπησε με το κεφάλι στο αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο οι γιατροί περιορίστηκαν απλώς στη διαπίστωση του θανάτου.
Στην σκηνή έσπευσε η τροχαία η οποία άρχισε έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος. Σε αλκοτέστ που έγινε στον Τουρκοκύπριο οδηγό η ένδειξη ήταν μηδενική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βροντής πριν το ατύχημα βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής και ήθελε να πάει μέσω του κυκλικού κόμβου Λεμεσού, πριν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Ωστόσο, αντί να ακολουθήσει την κανονική πορεία, προς τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου, επιχείρησε να "κόψει" δρόμο περνώντας πάνω από την διαχωριστική νησίδα της Λ. Καλαμών. Αντί όμως να κερδίσει χρόνο βρήκε το θάνατο.
Ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο μοτοσικλετιστής δεν φορούσε κράνος και με δεδομένες τις ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο του τουρκοκύπριου είναι βέβαιο πως αν είχε λάβει το στοιχειώδες μέτρο προστασίας ο 57χρονος δεν θα είχε χάσει τόσο άδικα την ζωή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζημιές στο αυτοκίνητο του Τουρκοκύπριου ανέρχονται στα €120 με €150.Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, το χτισμένο διαχωριστικό είναι αρκετά χαμηλό, ενώ έχει περιοριστεί και σε πλάτος λόγω της κατασκευής λωρίδας για τα ασθενοφόρα. Έχει διαπιστωθεί ότι ακόμα και αυτοκίνητα περνούν πάνω από το διαχωριστικό, προκειμένου να αποφύγουν να διανύσουν την απόσταση μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Νοσοκομείου και να επιστρέψουν. Το σημείο του δρόμου θα μελετηθεί και αν χρειαστεί να ληφθούν μέτρα αυτό θα γίνει.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ
Κωδικός άρθρου: 769178
ΠΟΛΙΤΗΣ - 24/01/2008, Σελίδα: 48

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Website Tracking
Weight Loss Diets